085 - 0041410 / WhatsApp: 06-19375101 info@premiumsteak.nl
N

Avondbezorging tussen 17:00 - 22:00

N

Wij leveren op dinsdag of vrijdag

N

Gratis gekoelde verzending!

PREMIUMSTEAK.NL

VEELGESTELDE VRAGEN

Bestellen en bezorgen

Wij bezorgen 2 dagen in de week op dinsdag en vrijdag tussen 17.00 en 22.00 uur door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden).

Bestellingen die voor 10.00 uur op de dag van levering worden geplaatst, worden dezelfde avond geleverd. Mocht u liever op een andere dag geleverd krijgen is dat ook mogelijk. U kunt uw eigen bezorgdag kiezen tijdens het bestelproces.

Wij bezorgen niet in het weekend. Bestellingen in het weekend leveren wij dinsdagavond af.

Wat kost verzending?

Onze producten worden gratis, vers gekoeld of bevroren geleverd. Onze verse producten hoeft u niet eerst te ontdooien maar kunt u gelijk portioneren, bakken en eten! Wat u niet direct eet kunt u wel invriezen voor een volgende keer. Onze bevroren producten dient u een dag voor dat u het wil gaan eten uit de vriezer te halen.

Hoe verpakken jullie?

Ons vlees komt vers, gekoeld, vacuümverpakt per schip aan vanuit Uruguay. Vervolgens maken wij gebruik van een milieuvriendelijke, hygiënische en voedselveilige verpakking bestaande uit: verpakkingsdoos, cool packs en ISO Wrap papieren isolatie en transportbescherming. De cool packs zorgen ervoor dat uw producten vers, veilig en gekoeld op locatie worden afgeleverd. De inhoud van de packs is 100% voedselveilig en blijft tot wel 30 uur gekoeld, maar uiteraard ligt het binnen die tijd al lang en breed bij jou in de koelkast 😉

We gebruiken een relatief kleine verpakking om zo veel mogelijk condensvorming te voorkomen. Helaas is condensvorming bij koeling onvermijdelijk, schrik daarom niet indien u wat vocht in de verpakking aantreft.

Gelukkig wordt bij deze manier van verzenden de temperatuur onder ideale omstandigheden bewaakt en dat is voor ons en onze klanten het allerbelangrijkste.

Wat is de houdbaarheid van het vlees?

Ons verse vlees wordt per deelstuk gevacuümeerd bij u afgeleverd. Wij adviseren om het vlees niet langer dan 5 dagen in de koelkast te bewaren in de onaangebroken vacuümverpakking.

Wanneer u het vlees uit de originele vacuümverpakking haalt om er steaks van te snijden kunt het deel wat u niet eet maximaal 2 dagen in de koelkast bewaren of invriezen in huishoudfolie of vrieszakken. Als u het vlees invriest is dit nog minstens één jaar houdbaar.

Snijden jullie het vlees in porties?

Onze rundvleesdelen worden in Uruguay verpakt in de vacuümverpakking zoals je die van ons ontvangt. Er wordt dus tussen het productieproces in Uruguay en de aflevering bij jou geen handelingen verricht aan het vlees of de vacuümverpakking. Op deze manier rijpt het vlees onder gecontroleerde omstandigheden gedurende minimaal 30 dagen in de vacuümverpakking.

De gewichten van onze deelstukken varieren van ca. 1 kg tot ca. 3 kg, maar omdat het natuurproducten betreft hebben we te maken met soms kleine gewichtsmarges: het kan zijn dat een stuk 950 gram weegt, maar ook stukken van 1150 gram komen voor.

Wat is jullie retourbeleid?

In verband met regelgeving voedselveiligheid mogen wij geen retouren accepteren. Heeft u onverwacht toch een probleem, neem dan alstjeblieft contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik het vlees het beste bewaren?

Ons verse vlees kan tot ca. 5 dagen na ontvangst bewaard worden in de originele, dichte verpakking. Na het openen van de verpakking kunt u de steaks nog een paar dagen bewaren in de koelkast. Uiteraard is het mogelijk om de steaks die u niet gelijk wilt gebruiken, in te vriezen. Dit kan in de originele, dichte verpakking. Als deze al verwijderd is, verpak de steaks dan voor het invriezen in huishoudfolie. Als u het vlees invriest is dit nog minstens één jaar houdbaar.

Heb je nog bereidingstips?

Haal het product ongeveer 1 uur voor gebruik uit de vacuümverpakking zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.

Speciaal voor de ossenhaas:
Verwijder met een scherp mes het zilverkleurige vlies op de ossenhaas. Zie de video voor uitleg.

Algemeen
Snijd de steaks in porties van circa 2 duimen dik en laat ze zoveel mogelijk op kamertemperatuur komen. Stook de pan of barbecue flink heet.

Voor extra smaak: snijd een stukje vet van de steak en smeer daar de pan of barbecue mee in. Dit mag best een beetje roken!

En verder…

Schroei de steaks aan beide kanten 1 a 2 minuten dicht.

Optie 1: temper je warmtebron en dek de steaks af met aluminiumfolie (niet omwikkelen!) en laat langzaam doorgaren.

Optie 2: dek de steaks af en zet in een voorverwarmde oven (max. 100 graden) en laat ze even doorgaren.

Als ze de gewenste gaarheid hebben bereikt, laat ze dan even rusten en voeg vervolgens zout en peper naar smaak toe.

INFORMATIE

Premiumsteak.nl
Escudostraat 2
2991XV Barendrecht
Email: info@premiumsteak.nl
Tel: 085 - 0041410
WhatsApp: 06 - 19375101

 

BETAAL BIJ ONS MET